“Zelf maken wat je ontwerpt”, een jongensdroom.
Deze gedachte is, na 20 jaar, nog steeds de basis van wat ik doe.

Elk project is een project op maat

Of het nu een volledig interieur betreft, een badkamer of een meubel; een project
start met oorspronkelijke ideeën die vertaald worden naar een passend en uiterst persoonlijk ontwerp.

Bij een compleet interieurplan, badkamer of keuken wordt elk onderdeel zorgvuldig uitgetekend zonder het totaalbeeld uit het oog te verliezen. Materiaalkeuzes, details, kleuren, installaties en vooral de samenhang worden in een conceptpresentatie gepresenteerd en besproken.

Gaat het om (wand)meubels of kasten, dan is het de kunst om de balans vinden tussen vorm, functie en materialen. Het leveren en monteren van meubels, verlichting en stoffering hoort erbij.
Daarbij combineer ik eigen ontwerpen, die in de eigen meubelmakerij gemaakt worden, ook met producten van kwaliteitsmerken. Alles voor het beste resultaat.

Om dit waar te maken is tijd, kennis en vakmanschap vereist. Alleen met het juiste bouwteam, passend bij de opdracht, kom je tot dat wat je voor ogen hebt. Daarom werk ik al jaren met een vertrouwd team van goed op elkaar ingespeelde specialisten, die elk hun eigen kwaliteiten, ervaring en kennis van het vak meebrengen. 

Met een doordacht en volledig ontwerp als basis worden een juiste planning en een passend budget even realistisch als het uiteindelijke resultaat.