winkelinterieur P030

Mooie merken vragen om een passende presentatie.
Echte materialen, perfecte verlichting, eenvoudige vormen en neutrale tinten in combinatie met subtiele details – en gewaardeerd vakmanschap –
maken deze winkel.

De massief eiken parketvloer in het voorste deel van de winkel voelt warm en vriendelijk. Achter in de winkel is een budgetvriendelijke, praktische epoxyvloer aangebracht.

De balie is voorzien van uitgefreesde letters.
Alle meubels zijn handgeschilderd om het strakke design een vriendelijke touch te geven. Ook worden ze daarmee makkelijker in onderhoud.

De paskamers hebben dikke, viltstoffen gordijnen (Création Baumann) die zijn voorzien van stoere, zwarte ringen. Ze hangen aan een zwartgecoate rail uit onze eigen collectie. De subtiele  paskamerverlichting is van Fontana Arte.

De Wever & Ducré-spots in de winkel worden geschakeld met een domoticasysteem van JUNG.

Onder de grote eiken leestafel die WKb speciaal voor dit interieur maakte, ligt een carpet van CSrugs. Op maat gemaakt en subtiel voorzien van het winkellogo. De tafel wordt verlicht door Artemidelamp ‘NUR’. Aan de tafel vier stoelen ‘Pina’ van het Italiaanse merk Magis.

Deze winkel is uitgevoerd als totaalproject: WKb is verantwoordelijk voor het ontwerp, de werktekeningen, de bouwbegeleiding en ook voor de uitvoering van het meubelmakerswerk, de vloeren en de verlichting.

Installatiebedrijf Oostrom verzorgde de elektra- en loodgieterswerkzaamheden.

Schilderbedrijf Beusink heeft alle schilderwerkzaamheden uitgevoerd.